*Bedenk hier een zeker liedje van ABBA*

Gewoon omdat het zo lekker toepasselijk is. Of zoals de kleuterzoon zei

Een heel supergelukkig nieuwjaar!

We hadden een rustige avond na een druk (werk)weekend. Maakten de kleuterzoon wakker om kwart voor twaalf en genoten van een onverwacht mooie vuurwerkshow. Vanachter het raam hadden we werkelijk prachtig uitzicht.

Wat terugkijken en vooruitblikken hoort er dan toch een beetje bij. 2017 was voor ons een prachtig jaar; na een goede zwangerschap en prima bevalling werd ons heerlijke babymeisje geboren. De kleuterzoon en peuterdochter bleken een fantastische broer en zus en we genoten erg van ons gezin.

Natuurlijk heb ik ook wat geklaagd. Qua gezondheid ging het afgelopen zomer bepaald minder. Maar uit de medische toestand rolde uiteindelijk een recept voor pillen en daarmee gaat het inmiddels verrassend goed.

Het nieuwe jaar voelt altijd als een nieuwe start. Er staat weer veel te gebeuren; werken gaat door en over een maand ga ik starten op school. De babydochter wordt baby-af en de kleuterzoon kleuter-af. De peuterdochter wordt juist kleuter en zal na de zomer ook starten op school.

Het zal wel weer tamelijk enerverend worden. En ik heb er zin in. Daarnaast heb ik ook nog een mooi voornemen; een lagere rusthartslag. Daarover later meer.

Geef een reactie