Kraamcadeau!

Zo af en toe heb ik het gewoon uitstekend voor elkaar. Ondanks het feit dat de babydochter inmiddels bijna baby-af is en de kraamtijd toch echt wel voorbij is, werd mij gevraagd of ik het leuk vond om een kraamcadeau te reviewen. Nu weet ik niet geheel toevallig uit ervaring dat het ontzettend leuk is om pakketjes te krijgen voor je mini-baby en het leek me dan ook erg leuk om een kraamcadeauservice uit te proberen.

Via kraamkado.nl kun je zelf een pakket samenstellen of één van de vele reeds samengestelde pakketten uitkiezen. Men heeft een ruime keuze uit fijne spulletjes van onder andere Naïf, Happy Horse en Johnny Doodle, er is gedacht aan mamma en baby en natuurlijk kan er gekozen worden uit spulletjes of pakketten voor jongetjes, meisjes of unisex. Ik besloot na wat twijfelen te gaan voor de Mama & Baby Box – Happy.

Toen die kogel eenmaal door de kerk was, ging het bijzonder snel, want een dag nadat ik mijn voorkeur doorgaf had ik het pakket al in huis. Dat vonden de meisjes en ik natuurlijk helemaal leuk en op een rustig moment zijn we het eens op ons gemak gaan uitpakken. Een feestje op zich, het pakket was heel zorgvuldig ingepakt en dat straalde het ook uit. De babydochter had grote lol in het bekijken van de doos die voor haar momenteel het ideale formaat heeft.

In het pakket vonden we een heerlijk luxe bodylotion en een setje verzorgingsproducten voor baby’s, beiden van Naïf. Verder een fijne scrub, een heel lief pakje met daarin een klein rompertje en om het feest compleet te maken een veel te lekkere chocoladereep. Een superfijn pakket om te krijgen, voor mij, maar nog veel meer voor een verse mamma. Wat mij betreft een hele fijne site met een handige service.

Handig als je toevallig niet zo bij de mamma in de buurt woont, maar zeker ook omdat je een nieuwe mamma vaak niet wilt storen maar wel wilt laten weten dat je aan haar denkt. Ik ben bijzonder in mijn nopjes met het pakket en ik mag het nog een beetje leuker maken. Ik mag van kraamcadeau een tegoedbon van vijfentwintig euro weggeven. Daarmee kun je jezelf of een (mede-)mamma(-to-be) toch ontzettend leuk verrassen.

Om kans te maken op de bon; like de Facebook en/of Instagrampost die bij dit bericht horen en volg Beeing around. Delen wordt gewaardeerd, maar is niet noodzakelijk om kans te maken. Over een week trek ik een winnaar. Facebook is overigens op geen enkele manier betrokken bij deze actie.

Geef een reactie