Winter

We gaan wel van de ene winterse toestand naar de andere zeg. De Winterspelen daar in Korea eindigden inmiddels weer. Ik heb er bijzonder weinig van meegekregen. Mijn all-time favoriete onderdeel, de snowboardcross, heb ik volledig gemist.

Van de medailleregen bij het schaatsen zag ik wel het één en ander. Niet in de laatste plaats omdat de cliënten op mijn werk er geregeld naar keken. Ik ben benieuwd of ik de kleuterzoon over vier jaar kan overtuigen mee te kijken naar de spelen in plaats van naar Belle en het Beest.

Om de andere winterse toestand kunnen we niet echt heen. We troffen maar eens wat voorbereidingen en zorgden voor nieuwe mutsen.

Ik zal maar bekennen dat de koude toestand me hier echt gestolen kan worden. Ik vind het echt buitengewoon onhandig met onderweg gaan, alleen al omdat ik nogal slecht ben in het bij elkaar houden van alle winterattributen. We verslijten nogal wat mutsen en handschoenen…

Schaatsen vind ik best aardig om te bekijken, maar zelf doen is niet mijn sterkste punt. Wellicht schuilt er in de kleuterzoon of peuterdochter een talent, maar ik hoop dat we daar de komende week nog niet achter zullen komen.

Over een kleine maand begint formeel de lente, ik hoop dat het tegen die tijd alvast een beetje warmer is geworden.

Geef een reactie