Verknipt ritme

De babydochter was al weer een tijdje bestand tegen alle rondwarende virussen maar heeft nu toch het onderspit moeten delven tegen iets griepachtigs. Er is sprake van hoesten, veel snot en koorts.

Het is allemaal niet zo erg hoor, ze komt er wel weer overheen en op deze manier kan ze mooi haar mammaplakvaardigheden weer eens wat aanscherpen.

Want waar ze normaal gezien graag zelf speelt en rustig de hele avond in haar bedje slaapt, wil ze nu maar één ding; op mij. En geef haar eens ongelijk, ze voelt zich als een oude krant, dan wil je toch bij mamma. Bijkomend voordeel is dat ik me geen zorgen maak over uitdrogen want ze drinkt eindeloos.

Het betekent alleen wel dat ik tot weinig kom. Het kwam bijzonder goed uit dat we pannenkoeken mochten gaan eten bij een lief buurvriendinnetje. Eenmaal thuis douchten we met zijn allen en ging iedereen naar bed.

Rond één uur kon ik me even losweken van de babydochter. Toen deed ik iets met de was, de broodtrommel van de kleuterzoon en at een midnighthapje. Vervolgens riep de babydochter weer.

Ik kom wel aan mijn slaap op deze manier!

Geef een reactie