Gastblog: verhuistoestand

Zo leuk, Liesje las mijn vraag over gastbloggen in mijn stukje over de blogpauze. Ze schreef een blog over de toestand die verbouwen/verhuizen heet. Veel succes de komende tijd Liesje, en bedankt dat je het wilt delen!

Vorig jaar hebben wij, mijn man en ik, ons ‘droomhuis’ gekocht. Dat het nog niet in droomstaat verkeerde gaf ons de gelegenheid wegwijs te raken in de wereld van verbouwingen. Behalve dat ik daar meerdere blogs over zou kunnen schrijven, ben ik vooral blij dat het einde in zicht is: we zijn aan het verhuizen! Ja, ja, in actieve zin.

Vorige week is de inboedel al over gegaan, nu wijzelf nog met de laatste restjes. Nou is verhuizen hoe dan ook géén hobby van me, maar met twee kleine kindjes erbij vind ik het vooral heel complex. Vragen als waar laten we de kindjes, wie kan er oppassen en wat eten we uberhaupt én waar passeren dagelijks de revue. Ik zal dan ook blij zijn als we morgen ‘over zijn’.

Het volgende struikelblok dient zich al wel weer aan: we mogen nog een week niet in de woon- en eetkamer. Jullie begrijpen: ik kijk uit naar een dutje op de bank zoals Bianca. Het is maar net in welk perspectief je het plaatst.

Geef een reactie