Scherven

Enige tijd geleden is mijn telefoon gewond geraakt. Zo’n ding kan eindeloos vaak op de grond vallen, maar schijnbaar komt er dan toch een moment dat het mis gaat. Vervolgens viel het ding nog een keer met als gevolg dat er nu niet alleen een barst in het glas zit maar zelfs een stuk scherm ontbreekt.

De man zou de man niet zijn als ie de schade niet zelf zou willen herstellen. Heel fanatiek bestelde hij onderdelen, oefende vast met een andere telefoon maar vervolgens stagneerde het proces. De Chinezen werken niet mee, de nieuwe batterij (want als we dan toch bezig zijn die ook maar vervangen) komt maar niet.

Waar ik in het begin heel hard baalde van het wat onregelmatige uitzicht op mijn scherm, ben ik er inmiddels aan gewend geraakt. De schade is met name bovenin nogal dramatisch en ik blijk er prima om heen te kunnen lezen.

Verder moet ik wel lachen om de eindeloze stroom reacties op mijn krakkemikkige device. Ik heb al nieuwe apparaten aangeboden gekregen en wordt vooral geregeld heel meewarig aangekeken.

Het blijkt niet het einde van de wereld hoor, zo’n ontbrekend stukje scherm. Enneh, scherven brengen geluk :).

Geef een reactie