Springen!

Op het moment dat ik eens ging bedenken wat we zouden gaan doen op de tweede dag van de meivakantie appte de moeder van een vriendje van de kleuterzoon. Of we zin hadden om mee te gaan springen bij de Heiberg.

Daar bij de Heiberg zijn ze heel hard bezig met het maken van een toffe buitenspeeltuin* met een fijn terras. Helaas zat het weer niet helemaal mee en derhalve hebben ze wat vertraging opgelopen. Ter compensatie hebben ze in de bijbehorende sporthal een stel opblaasbare springkastelen opgetuigd.

Gezien het weer kwam dat vandaag niet zo gek uit. Het was veel te koud om met baby’s of dreumesen eindeloos buiten te zitten. En zo vonden we onszelf op dinsdagmiddag terug in een sporthal waar naar hartelust gesprongen en gespeeld werd.

Aan het eind van de middag was het resultaat een stel zeer vermoeide kids. Het is me nog niet vaak overkomen dat ik twee kleuters en een peuter zo lang stil zag zitten zonder dat ze sliepen of er een scherm voor stond.

*Natuurlijk keken we wel even naar die buitenspeeltuin in wording en ik moet zeggen, dat ziet er erg leuk uit. Ik geloof dat we het lang uitgestelde maar nu toch echt onvermijdelijk wordende kinderfeestje van de kleuterzoon dáár maar eens moeten gaan vieren!

1 Comment

  1. Speellandschap De Heiberg says: Beantwoorden

    Leuk bericht! Jullie zijn van harte welkom voor kinderfeestjes. Alle informatie staat op onze website: http://www.speellandschapdeheiberg.nl

    Tot snel.

Geef een reactie