Als rechtgeaarde Legofans konden we er niet om heen, we moesten toch echt een keer naar Legoland. De man zou de man niet zijn als hij de reisorganisatie niet grondig aanpakte en zorgde voor een tweedaags bezoek inclusief overnachting in het Legoland hotel.

Ik kan u vertellen, dat is absoluut de moeite waard. Als je Lego leuk vindt tenminste. Het hotel is een beleving op zich, overal is Lego en natuurlijk is alles volledig op kinderen gericht. De kleuterzoon en peuterdochter hadden de tijd van hun leven en de dreumesdochter vermaakte zich ook prima.

Ook Legoland zelf was een groot succes te noemen. De kleuterzoon heeft met zijn 1.20 precies genoeg lengte om overal in te mogen. Bij iedere attractie werd hij weer gemeten en goedgekeurd. Hij bleek de verschillende achtbanen erg leuk te vinden.

Ook alle Lego-bouwsels en het Duplo speelpark vielen buitengewoon in de smaak. Bij alle drie de kindjes. Legoland blijkt een fijn pretpark met veel leuke attracties en ook voldoende gewoon te spelen.

Op de tweede dag van ons verblijf was het betrekkelijk rustig en konden we de leukste dingen op ons gemak nogmaals doen. Uiteraard moest er ook tussen de Lego die je kunt kopen gesnuffeld worden. Dat deden we niet al te lang, het maakt hebberig en goedkoop is het bepaald niet.

We hadden een paar heerlijke dagen en brengen de rest van de week door in een huisje bij het strand. U hoort nog van mij :).