Ontdekken maar

Nu de dreumesdochter het lopen soort van onder de knie heeft, is de hele wereld opeens veranderd in een grote speelplaats.

Er is werkelijk overal wel iets te vinden waar op geklommen kan worden, wat uit elkaar te halen valt, wat leuke knopjes heeft of anderszins interessant is.

Vandaar dat mijn dreumesmeisje er, zodra ze een beetje gewend is aan de eventueel nieuwe omgeving, geregeld vandoor gaat om te zien wat er te beleven valt. Soms kijkt ze nog even achterom of ik wel zie wat ze uitspookt, maar in mijn zichtveld blijven vindt ze echt niet nodig.

In echt vertrouwde omgevingen heeft ze inmiddels zelfs haarfijn door dat het bij het uithalen van ongein handiger is dat ze zich zo’n beetje verstopt. Zo vond ik haar vanochtend in de badkamer, dat water is hartstikke grappig.

Ontdek maar mooi meisje. En vergeet soms niet een beetje rustig aan te doen 😇.

Geef een reactie