Zeurblog

Wees gewaarschuwd: niet verder lezen als u niet van gezeur houdt, ik vind ons even heel zielig.

Een jaar geleden schreef ik een blog over een klierende schildklier. Het ding werkte toen te snel en dat leverde allerlei ellende op. Het was zonde van de vakantie destijds en leverde later nog wat meer medische toestanden op.

Die hele toestand eindigde met een juist traag werkende schildklier en met wat pillen is daar goed mee te dealen. Eind goed al goed, kunnen we dan dit jaar gewoon vakantie vieren?

Helaas, vorige week schreef ik al over de ziekenhuistoestand en het bleek de afgelopen week hardnekkiger dan ik hoopte. De consequentie was dat ik de laatste week voor onze vakantie niet kon werken (dat vond ik bar lastig, want er moeten nu collega’s extra werken) en onze fietsvakantieplannen hebben we in ieder geval een week uitgesteld.

Volgende week gaan we maar eens bekijken of we ze alsnog uit gaan voeren. Duimt u mee?

Foto: sjacherijnige selfie in het Maxima Medisch Centrum…

1 Comment

  1. Anneke says: Beantwoorden

    Ik lees geen gezeur hoor! Ik lees een opsomming van ontzettend vervelende omstandigheden en wens je dan ook heel veel sterkte!!!

Geef een reactie