Bijkomen

Het idee was dus om op de verjaardag van de kleuterzoon zuidwaarts te fietsen. In plaats daarvan treinden we noordwaarts. Op uitnodiging van de schoonouders brengen we de ingelaste week door in Dalfsen.

Bijzonder blij was ik met deze uitnodiging. De kindjes vinden het heerlijk in het huis in het bos, het is er wat minder warm dan in Eindhoven en op deze manier heeft mijn gezinnetje toch nog een beetje een vakantiegevoel.

Mijzelf geeft het ook ruimte. De schoonouders springen wat bij met het entertainen van de kids en daarmee kan ik een beetje bijkomen. Meeslapen met de dreumesdochter en me niet te druk maken over de dagelijkse dingen die toch moeten gebeuren.

Ook een herhaling van vorig jaar trouwens toen we hier twee weken doorbrachten. Echt heel fijn, zo’n terugval- en bijkomadres!

Geef een reactie