Intussen in Dalfsen

Vermaken we ons prima. Het is een beetje warm, maar dat mag de pret niet drukken. Bovendien las ik iets over temperaturen van veertig graden aan de grond in Eindhoven. Dan is het hier in het buitengebied sowieso beter toeven.

De man ging lekker met zijn ouders en de kindjes op pad. Er is gevaren en ze zaten in een heuse stoomtrein. Verder is er al gezwommen in de Vecht, is de groepdriezoon de koning te rijk met zijn verjaardagslego en, hoe kan het ook anders met een kunstoma, werd er geknutseld en gekleurd.

Leuk vind ik dat. De kindjes genieten heel erg van het simpel in en om het huis spelen en rondscharrelen. Een uitje is af en toe best welkom hoor, maar ik denk dat ze de mooiste herinneringen bewaren aan het heerlijke schilderen, kleuren en kleien met oma en de eindeloze aandacht van opa.

We blijven nog een paar dagen genieten (en bijkomen). Gaan we na het weekend weer nadenken over een fietsavontuur!

Foto: met ongekamde haren heerlijk aan de tuintafel. Gemaakt door oma Hannah.

Geef een reactie