Slapen in een kasteel

In onze grote zoektocht naar slaapplaatsen een paar dagen geleden, ontdekten we dat in bestemming Sedan een heel groot kasteel staat. Het grootste van Europa zegt men zelfs. En er kan geslapen worden want men maakte er een veel te duur hotel in.

Dat slapen in een kasteel leek ons een aardige afsluiting van de Maasroute. Het laatste stuk van ruim veertig kilometer fietsen is namelijk vooral praktisch. We moeten terug naar een Belgische stad om de reis naar huis wat soepeler te laten verlopen.

Een kasteel dus. In deze tijd van het jaar met ridders en al. De groepdriezoon en kleuterdochter waren werkelijk verrukt. We hebben een soort megafamiliekamer met zelfs twee verdiepingen.

We liepen al heerlijk rond over het terrein en fantaseerden over de oude tijd, zoals de groepdriezoon dat zo mooi formuleert. Ter compensatie aten we bij de McDonald’s aan de andere kant van de stad; een luxe restaurant leek ons minder geschikt.

Geheel verkwikt gaan we morgen vast weer op pad. Ik ben benieuwd waar we dan terecht zullen gaan komen.

Error parsing: Query returned empty response

Geef een reactie