The day after

Zo’n eigen bed en douche hebben toch ook wel weer wat hoor. We hebben lekker geslapen en uitgebreid haren gewassen. Dat was bij de oudste twee toch wel nodig.

Verder draaide ik een stapeltje was en was de man druk met het schoonmaken van fietsen*. De dreumesdochter vindt het geloof ik wel fijn dat het fietsen nu klaar is. Ze vond de kar best leuk hoor, en ze sliep er lekker in. Maar iets meer kunnen spelen en ontdekken wordt toch ook gewaardeerd.

Met nog een week schoolvakantie te gaan, gaan we nu toch ook maar weer een beetje mikken op wat ritme. Bijtijds eten zodat het hele spul zo rond zeven uur kan gaan slapen. Op deze eerste dag na ons avontuur lukte dat prima. We speelden lekker in het kabouterdorp en dat is altijd een goed recept voor lekker slapen. Na een maaltijd met veel groente en pasta sliepen de kids en ik zo tegen half acht.

’s Avonds op de bank met een rosé’tje uit Sedan dachten de man en ik zelfs al weer na over de volgende vakantie. Wist je dat je best per trein een (rond)trip door/naar Scandinavië kan maken?

*lekker klassiek verdeeld weer

Foto: samen spelen in kabouterdorp

Geef een reactie