Brugpieper

De dreumesdochter heeft een nieuwe tas. Dat werd wel eens tijd, ze nam haar spullen naar Villa Yip nog altijd mee in een gekregen katoenen tas en dat is natuurlijk verre van cool.

De tas met lieveheersbeestjespatroon en konijn er op was oorspronkelijk bedoeld voor de kleuterdochter. Vreemd genoeg belandde het ding per ongeluk bij de cadeautjesvoorraad en bij het bij elkaar rapen van de kleuterklasspullen constateerde ik dat hij toch wel wat kinderachtig was. Daarnaast kregen we intussen een Elsa en Annatas in ons bezit, dus die moet mee naar school.

Het pakt uiteindelijk prima uit dus. Beide meisjes zijn blij met hun tassen en uiteraard wil de dreumesdochter zo’n beetje niets liever dan de tas ook daadwerkelijk op haar rug dragen.

Daar is ze van het goede nog net wat klein voor, of de tas wat groot, maar dat maakt ons echt niet uit. Ze moest even zoeken naar haar evenwicht en viel een aantal keer bijna achterover, daarna had ze het door en paradeerde heel stoer in het rond.

En schattig vind ik toch. Net een soort brugklassertje die voor de zekerheid alle boeken in de tas heeft gedaan. Maar gelukkig hebben we dat stadium nog lang niet bereikt!

Geef een reactie