Zoek de modus

‘Hi Bianca’ zo zei Facebook tegen me ‘de volgers van Beeing Around hebben al een tijdje niets meer van je gehoord, schrijf eens een update’. Nu vind ik eigenlijk dat Facebook daar niet echt iets over te zeggen heeft, maar dat de laatste post al een halve week geleden is klopt dan weer wel.

Ik schrijf die stukjes meestal aan het eind van de dag als ik in bed lig en daar kwam het even niet zo van. Nu met school en werk en school van de kids is het wat zoeken naar de juiste modus.

Gemiddeld doe ik nu namelijk twaalf uur per week school en vierentwintig uur per week werk. Das in feite een fulltime baan. De man doet dat ook, wellicht kunt u zich de ingewikkelde logistiek die dat oplevert voorstellen.

In de tijd die overblijft pogen wij te sporten en een huishouden te runnen. Er moet immers gegeten worden en een onderbroek in de kast is ook best handig.

Ik ben nog wat aan het zoeken hoe die hele huishoudtoestand zo handig mogelijk aan te pakken. Zo is het bijvoorbeeld slim om flink vooruit boodschappen te doen en te koken. Alleen gebiedt de eerlijkheid me te zeggen dat ik als ik dan thuis ben niet altijd zin heb om zo efficiënt aan de gang te gaan.

Het is dus nog wat zoeken naar een modus. En daarmee schiet het schrijven van stukjes er nog wel eens bij in. Maar wees niet bang hoor, ik vergeet jullie heus niet!

Foto: er moet ook gespeeld worden

Geef een reactie