Insomnia keer twee

Het duurt nog een week voor het volle maan is, dat was namelijk het eerste dat ik checkte, maar desondanks hing er iets in de lucht waardoor mijn oudste en mijn jongste gup niet konden slapen.

Nu heeft die oudste dat wel vaker. Die heeft gewoon een heel druk hoofd waar continu allerlei vragen in opborrelen. Zie daar maar eens mee in slaap te vallen. Meestal komt dat na een tijdje met hier en daar een extra knuffel of aanmoediging wel goed.

Maar deze keer had zijn zusje er ook last van. Ze draaide, en draaide, nam nog een slokje, draaide weer een keer, alleen in slaap vallen zat er niet in. Dat zorgde voor wat onrust en maakte in slaap vallen voor de groepdriezoon ook missie kansloos.

Het kwam goed uit dat het op deze woensdag studiedag is. De kids moeten gewoon naar de opvang hoor, maar in ieder geval geen gestoei met letters en opletten. Een beetje moe is niet zo dramatisch.

Ik nam het stel maar weer mee naar beneden en zette Blue Planet aan. Van de stem van David Attenborough wordt iedereen toch rustig?

Mijn plan om bezig te gaan met de was en slimme sensoren viel compleet in duigen, maar gezellig was het wel.

Foto: Maui moet er ook op!

Geef een reactie