Feestjes

Het beloofde een feestelijk weekend te worden. Op vrijdag verjaarde mijn kleine grote broertje en hield de RSZK een personeelsfeest.

Nu heb ik hele gezellige collega’s dus dat feestje zag ik wel zitten. Ik had een toffe avond, dronk van het goede een glaasje wijn teveel, derhalve zal ik u de foto’s besparen, en ergens was ik blij dat het om twaalf uur afgelopen was.

Dan was ik tenminste niet al te laat thuis en dat kwam dan weer goed uit voor het feestje van zaterdagavond. Dat werd namelijk een hardloopfeestje in Zaandam. Het is Damloopweekend en ik mocht voor de verkorte variant op zaterdagavond.

Dat was in meerdere opzichten een feestje. De man had zich ten doel gesteld mij te faciliteren en deed dat fantastisch. Hij zorgde voor eten, was lekker enthousiast en ging samen met de groepdriezoon en dreumesdochter mee naar Zaandam om te supporteren. Zo leuk!

Het lopen zelf was een happening op zich; ondanks de regen stonden overal mensen langs de route. Er was eindeloos muziek en de vijf mijlen gingen vlot voorbij. De tijd viel me niet tegen, binnen de vijftig minuten en ik deed zo’n beetje zes minuten over iedere kilometer. Daar had ik op gehoopt!

Op zondag verjaart mijn schoonzusje (van harte proficiat!). Ik sluit het feestweekend af op de Merefelt, het kan immers niet altijd feest zijn…

Geef een reactie