Lekker op pad

Avonddienst. Dat betekende op zaterdag dat ik rond een uur of drie weg moest om te gaan werken.

Dan kun je natuurlijk met zijn allen uitslapen, een beetje televisie kijken, rustig douchen en dan brunchen. Dat is echt een prima optie zelfs.

Maar de man en ik bedachten dat we wel iets konden gaan doen. Met ons gezinnetje. Lekker burgerlijk ook. Dat iets moest natuurlijk leuk zijn, en vooral ook haalbaar. Nu was het eerder in de week over Bosschebollen gegaan en zo ontstond het idee om maar eens zo’n ding te gaan eten.

In Den Bosch natuurlijk, bij Jan de Groot. Dus gingen we voor ons doen in het weekend vroeg de deur uit. Waren de groepdriezoon en kleuterdochter blij verrast dat we maar één trein hoefden en stonden we op zaterdagochtend in de rij voor een plek in de lunchroom.

Dat duurde niet al te lang en alleen al de foto’s van de kindjes waren de moeite waard. We genoten van de bol, en liepen daarna nog even door om naar Lego en Schleich speelgoed te kijken.

Prima uitje. Zo simpel kan het zijn.

Geef een reactie