Een rustige dag

Geloof het of niet, maar ik had gewoon al weer een vrije dag zo in het weekend. In theorie hadden we ook nog een uur langer om te slapen, dus ik kon mijn geluk niet op. In de praktijk kwam het er uiteraard op neer dat ik een extra lange vrije dag had, het hele spul was lekker vroeg wakker.

We dachten er over na om naar de Ikea te fietsen. We hebben opruim- en herindelingplannen en dan is inspiratie opdoen nooit weg. De man overwoog ook om naar de bioscoop te gaan met de oudste twee en zocht allerlei leuke films op.

Het werd geen van beide. De groepdriezoon legde uit dat hij graag een rustige dag wilde en dat dat betekent dat hij niet de deur uit wil. Dat kon geregeld worden, ik maakte er zelf meteen maar een huispakkendag van. Ik geloof dat ik zelfs de deur niet had durven opendoen in mijn outfit.

Of zo’n hele dag binnen nu echt helemaal gezond is weet ik niet. Maar ja, de behoefte van de groepdriezoon was zeer duidelijk en de kindjes speelden eigenlijk best lekker. Zetten we morgen weer netjes in op minimaal een uur bewegen.

Foto: via Pexels, er werd veel getekend.

Geef een reactie