Lekker gelukt weer

‘Maak eens een foto?’ Vroeg de man toen hij gezellig samen met de dreumesdochter peterselie ging snijden.

Ik ben altijd in voor het schieten van leuke plaatjes, je weet nooit wat goed blogmateriaal wordt, en daarnaast was ik allang blij dat ik de foto mocht maken. Het was in potentie namelijk best een geschikt selfie-moment, alleen de combinatie van een groot mes en de schattige kleine vingertjes van de dreumesdochter zou dan wel eens een problematische kunnen worden.

Het moest een foto worden genomen vanaf de voorkant en achteraf gezien had ik daar beter de selfiestand maar dan zonder mezelf als onderwerp voor kunnen gebruiken.

Het bleek namelijk nog knap lastig om de man en het snijtafereel op één foto te krijgen. De enige die er consequent op terecht is gekomen is de dreumesdochter. Die is gelukkig altijd schattig, dus helemaal mislukt is het project niet.

Ik moet ergens altijd wel lachen als ik dan zo met volstrekt onbelangrijke maar toch wel geinige dingen als het maken van plaatjes bezig ben. En bijna gefrustreerd raak als het resultaat niet is zoals ik had bedacht.

Ben ik de enige?

2 Comment

  1. Nee, zeker niet de enige. Ik ben zo blij dat foto’s maken niet meer met rolletjes gaat, want dat zou mij heel wat rolletjes met mislukkingen kosten.

    1. Bianca says: Beantwoorden

      Nou, inderdaad!

Geef een reactie