Willy op visite ?

Het was in meerdere opzichten een spannend weekend. Allereerst zou Sinterklaas weer voet op Nederlandse bodem zetten. Natuurlijk moesten we daar naar gaan kijken en omdat we Willy de ? te logeren hadden, ging hij gezellig mee.

Het was ook een beetje spannend omdat Willy zich de vorige keer dat hij bij ons logeerde een klein beetje rebels gedragen had. De juf had daarom niet helemaal zeker geweten of ze het wel aandurfde om hem weer bij ons te laten logeren.

De kleuterdochter beloofde echter goed op te letten en uit te leggen dat Willy geen alcohol mag drinken omdat hij daar nog veel te klein voor is.

En zo sliep Willy bij de kleuterdochter in bed, las ze hem voor, poetste ze zijn tanden (die taak gaf ze trouwens ook uit handen) en mocht Willy mee op reis.

Hij ging met de bus, de trein en op de boot. Veel daarvan maakte hij mee terwijl hij in de doek op de rug van de kleuterdochter zat. Dat vond hij wel een mooie manier van reizen, lekker veilig en warm en toch alles kunnen zien.

Willy heeft Sinterklaas vanuit zijn veilige plekje gezien. Is op de foto gegaan met een Piet, en beschermde toen heel stoer de kleuterdochter, die is namelijk een beetje bang. Verder heeft hij erg genoten van de pepernoten en de warme chocolademelk.

Van alle avonturen werd Willy zo moe dat hij heerlijk heeft geslapen. Helemaal geen nachtelijke avonturen deze keer. Het enige vreemde was dat de honingpot bij oma ingedeukt was. Maar er zijn geen foto’s dus misschien kwam dat helemaal niet door Willy.

Geef een reactie