Worstenbroodactie

Met Pinksteren is het weer zover: met Roparun team ‘Beat It’ vertrekken we met acht lopers en bijna dubbel zoveel ondersteuners naar Hamburg om daar op vrijdag aangekomen, zaterdagmiddag direct terug naar Rotterdam te hardlopen. Ja, je leest het goed, naar Rotterdam: meer dan 500 kilometer.

De Roparun is een estafetteloop van – oorspronkelijk – Parijs naar Rotterdam en tegenwoordig ook van Hamburg, waarbij we best een sportieve prestatie leveren. Ik ben nooit zo van geld ophalen om een sportieve prestatie en koppel dat liever los. Dus hierbij spreek ik af: die 500 kilometer loop en fiets ik sowieso. Als bijkomstigheid halen we geld op voor mensen met kanker. Stichting Roparun steunt de palliatieve zorg voor mensen met kanker wat blijkt uit hun motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

De ludieke acties om geld in te zamelen zijn gestart: het verkopen van worstenbroodjes was vorig jaar een ongekend succes en is terug. Bestel hieronder jouw worstenbroodjes (dat kan tot en met donderdag 13 december) en geniet er tijdens de warme, donkere dagen rond Kerstmis van. De broodjes gaan per vijf voor vijf euro.

1 Comment

  1. Helemaal geweldig! Succes!

Geef een reactie