Vakantiemodus

Ja hoi. We zijn er nog hoor. Het laatste blogje is al weer even geleden, dus ik dacht, ik zal het maar even zeggen.

Ik ben alvast een beetje in de vakantiemodus. Afgelopen maandag heb ik voor het laatst gewerkt en ze verwachten me nu pas woensdagavond weer. En omdat er in de kerstvakantie wel gewoon gewerkt moet worden, doe ik nu maar een beetje vakantie.

Het werk van de man en de school van de kindjes gingen grotendeels gewoon door. Maar het weekend spenderen we in Nooitgedacht (ja, dat bestaat en het ligt in Drenthe). In het kader van de zeventigste verjaardag van de schoonvader doen we een weekend vakantiepark. ‘Achter de slagbomen’ zoals mijn schoonzusje het zo mooi zei.

De afgelopen dagen deed ik wat was, sportte hier en daar wat en hield me bezig met dagelijkse beslommeringen. Best rustgevend, zo vond ik. Bloggen deed ik even wat minder. Dat wil er in alle drukte wel eens bij inschieten en nu het juist rustig was, wilde ik dat even zo houden.

Volgende week gaat het gewone leven weer beginnen en dan zullen de stukjes wel weer komen ?.

Foto: chillende dreumesdochter

Geef een reactie