Had ik zaterdag in het kader van mijn verjaardag vrij, mocht ik zondag om zeven uur ’s morgens toch weer aantreden op mijn werk.

De laatste keer voor tot en met de kerst. Want het werd eerlijk verdeeld onder de collegae; werk je met Kerst, dan niet met Oud & Nieuw en andersom. Ik belandde in team Oud & Nieuw en dat betekent dat ik met Kerst niet hoef te komen.

Derhalve ging ik rond de middag naar huis voor een rondje douchen en koffer pakken. De man was met de kids al vooruit gegaan en bracht, samen met mijn vader, een bezoek aan het Muiderslot.

In de trein tikte ik nog een verslag over een voortgangsgesprek, dat stond nog op het takenlijstje en maakte ik een extra uitstapje in een toeristrijk Amsterdam.

Tegen zessen arriveerde ik ook in Uitgeest en kon de kerst beginnen. Wellicht iets vroeger dan gebruikelijk, maar op deze manier zien we de hele familie en worden we niet gillend gek van het heen en weer reizen.

Op maandagavond reizen we namelijk door naar de schoonfamilie om het kerstfeest daar voort te zetten. We zijn lekker uithuizig dus. Scheelt wel boodschappen doen :).

En dan wil ik meteen van de gelegenheid gebruik maken om alle Beeing Around lezers hele fijne dagen te wensen. En natuurlijk alle goeds voor 2019. Lekker afgezaagd, maar desondanks niet minder gemeend!