Het mag geen witte kerst zijn, maar het weer werkt echt uitstekend mee de laatste dagen. Het was echt heerlijk om naar buiten te gaan en daar hebben we flink gebruik van gemaakt.

Zo gingen we uitgebreid naar het strand. Het gaat natuurlijk helemaal nergens over dat de man en kids op 24 december gingen pootje baden in zee, maar als het dan toch kan, kun je het maar beter doen toch?

Er werd heerlijk gespeeld en uitgeraasd op het strand en de koffie erna was heerlijk.

De man ging ook een stukje rennen

Eenmaal bij de schoonouders in Dalfsen gingen de man en ik op kerstochtend wederom een stukje hollen. Voor de man bijzonder langzaam en niet zo ver, voor mij sinds een blessure de eerste keer dat ik weer zo ver kwam. Ik was blij.

Na ons hardlooprondje gingen we snel met de hele familie op pad. Het bos in. We gingen naar de Lemelerberg en dat is altijd een toestand op zich. Het is per auto of fiets te bereiken, dus moeten we altijd opsplitsen.

De man en schoonmoeder gingen fietsen en de rest ging per auto. We wandelden wederom heerlijk en aten na afloop een welverdiend hapje. Om terug te geraken moest de auto worden gehaald en de man en ik gingen dat even fixen.

We waren wat enthousiast bij het verzinnen van een alternatieve retourroute en vonden ons zelf compleet van pad en route af. Doorsteek dinsdag zullen we maar zeggen. Lekker avontuurlijk. En een goed recept om wild te spotten, we zagen twee reeën.

Na een flinke, volstrekt inefficiënte wandeling kwamen we in de schemering bij de auto. Nog goed dat we de hele familie niet mee hadden genomen.