Je ne sais pas

5 februari 2016 – de ontknoping van ons (mijn) vorige mysteryweekend. Toen nog met vier, nu met vijf, waarvan de jongste dreumesdochter nu ruim net zo oud is als de jongste dreumesdochter toen. De tijd herhaalt zich en daarom vind ik – de man – het tijd voor een nieuw mysteryweekend, nadat het er door drukte en gedoe, of gedoe en drukte niet eerder van kwam.

Een jaar eerder had ik een winterse bestemming passend bij de kerstdagen of jaarwisseling op het oog. Die bestemming blijft nog even in de ijskast… tot de klimaatverandering en temperatuurstijging een halt zijn toegeroepen.

Dan de hints – voor zover die al niet verstopt zijn in deze post:

  • Vertrek: vrijdagochtend 9:45 uur.
  • Schotland inspireert: “To travel hopefully is a better thing than to arrive” —Robert Louis Stevenson (Schots kleinkunstenaar) en dus met opzet een bus, intercity, stoptrein, snelle trein en metro.
  • Bagage: paspoorten, toiletspullen, vrijetijdskleding, drager, kinderwagen en spelletje voor onderweg.
  • Twee onderbroeken en twee paar sokken (twee nachten).

Zeker zestig jaar terug in de tijd… toen men de trein nog boven het vliegtuig verkoos. Ik kan niet wachten.

Bovenstaande afbeelding is weer gemaakt in de Wolfram Cloud.

Geef een reactie