Februari

Ja jemig… De eerste maand van 2019 zit er al weer op. Het werd namelijk februari. Ergens goed, echt gezellig vind ik januari niet en zo in februari gaat het toch richting carnaval en voorjaar enzo.

Toch ben ik een beetje verbaasd. Wanneer is die maand dan precies voorbij gegaan? In mijn beleving zitten we net op de helft. Lekker opgelet weer.

Zo blijkt maar, het was een drukke maand. De man en ik werkten veel, sportten veel en waren natuurlijk druk met ons drietal. Die hadden opzich geen hele bijzondere dingen en wellicht zit hem daar de crux. De weken zijn druk, maar lijken qua ritme wel op elkaar. En dan gaan ze voorbij voor je er erg in hebt.

Februari zal weinig anders worden verwacht ik zo. Vergelijkbare weken en op mij to-do list staan een paar examens en flink wat opdrachten. Daarnaast pogen we dan het huishouden wat overeind te houden en daarmee vermoed ik dat ik voor mijn gevoel morgen alweer een terugblik op februari kan schrijven. Wonderbaarlijk.

En ook prima. Want het is dan druk, maar we genieten ook van elkaar en de dingen die we ondernemen. Soms mogen we ons daar best iets bewuster van zijn, maar zo blijft er ook nog mooi iets te leren over.

Geef een reactie