Kikker in je bil

Op maandagochtend mocht ik gaan werken en derhalve stond ik vroeg naast mijn bed. Sympathiek als de groepdriezoon is, ging hij gezellig met me mee naar beneden. De verzette klok ging er echt niet voor zorgen dat hij minder vroeg wakker werd.

Ik keek wat slaperig naar de tijd en bedacht me dat het misschien goed was om het concept één april even uit te leggen. Dan had hij in ieder geval enig benul achter de oorzaak van de flauwe grappen die dag. Na mijn uitleg zei hij met een grote grijns ‘mamma je hebt grijze sokken aan’ waarop ik natuurlijk heel opzichtig naar mijn witte sokken keek. Gefopt!

Snel door naar het werk en daar was ook bepaald iets vreemds aan de hand: alle koffie-apparaten op de verdieping waren defect. En alle zusters met ochtenddienst van slag, want zie maar eens te beginnen zonder koffie.

De briljante nachtzuster moet echt de grootste lol hebben gehad om alle consternatie. En eerlijk is eerlijk, ze had ons volstrekt gehospitaliseerde zusters mooi tuk. We hebben er hartelijk om gelachen.

1 Comment

  1. Femke van hout van Hout says: Beantwoorden

    hahaha heerlijk…

Geef een reactie