Laaaaang weekend

Klinkt op zich best goed toch? Dat ik nu al begin over weekend en dat het schijnbaar een aardige tijd gaat duren. Het is alleen een gevalletje ‘klinkt mooier dan het is’. Voor een deel van de familie althans.

De man heeft het geloof ik het best voor elkaar, hij vertrok namelijk op donderdagmiddag naar een stad met een moeilijke naam in Roemenië. Er is daar schijnbaar een leuk hardloopevenement en in het kader van het jaarlijkse doe-eens-gek-hardloopuitje gaat hij er met een stel clubgenoten hollen.

Superleuk voor hem. En toegegeven, ik zou niet willen ruilen want een halve marathon schud ik op het ogenblik niet zo maar uit mijn mouw. Een beetje saai voor ons achterblijvers is het wel. We moeten het immers tot dinsdag met zijn vieren redden.

Nu maak ik me er geen enkele zorgen om, dat gaat helemaal goed komen. Desondanks vinden de kids het best lastig dat pappa er een paar dagen niet is. Vooral de groepdriezoon was er echt een beetje verdrietig om en ook de peuterdochter begon tijdens het bedritueel om haar vader te vragen en huilde toen ik uitlegde dat hij er niet was.

Op mijn vraag wat we komend weekend zullen gaan doen kwam de suggestie om mini-figures van Lego te gaan kopen. En dan ook één voor pappa, dat was dan een verrassing. Lief stel.

We maken er komend weekend met zijn vieren maar een beetje een feestje van. Hopelijk wordt het dan zo leuk dat ze de man dinsdag vragen wanneer ie weer een weekend weg gaat.

Foto: we deden een poging de man uit te zwaaien op het vliegveld.

Geef een reactie