Zeven!

Het is 2556 dagen, 624 weken, 84 maanden of 7 jaar geleden dat de groepdriezoon geboren werd.

Ik kan alle clichés wel weer uit de kast halen; het leek een eeuwigheid maar ook een paar seconden. Het gaat zo snel, hij heeft alles veranderd, ik hou eindeloos veel van hem, ben ontzettend trots en superblij dat ik zijn mamma mag zijn.

Mijn mooie, creatieve, lieve manneke al weer zeven. Het is haast niet voor te stellen. Het babyjongetje van zeven jaar geleden veranderde in zeer hongerige, wandelende encyclopedie met dierenfeiten. En in zijn achtste levensjaar gaat hij die kennis vast weer flink uitbreiden.

Het komt, met oog op het weer, niet eens gek uit dat we zijn feestje pas na onze vakantie vieren. Ik ga nu eerst maar even wennen aan het feit dat we een zevenjarige hebben.

Geef een reactie