Drie jaar later

Bij wijze van blogspiratie was ik aan het terugkijken waar ik eerder in juni over schreef. Best leuk hoor, zo’n archief. Ik zag iets over een muis, over een bruiloft en ik kwam dus ook het bovenstaande plaatje tegen. Horende bij een stukje wat ik schreef in 2017 over het hitteplan wat we toen toepasten.

Geen zorgen hoor, er is geen sprake van gebrek aan inspiratie om stukjes te tikken. Wel van een groot gebrek aan fotodiscipline. En aangezien het succes van een stukje toch zeker mede-afhankelijk is van het plaatje dat er bij staat en ijdel als ik ben ik natuurlijk wel succesvolle stukjes wil, zocht ik naar een leuke foto.

Die vond ik dus. Hoe schattig zijn ze daar, mijn meisjes. Het jurkje wat de peuterdochter van daar aan heeft past de huidige peuterdochter niet eens meer. Ook aardig om te vermelden is dat de hitterecord me waar ik naar verwijs al weer snel sneuvelden. Het was in de zomer van 2019 ruim warmer en ik voorzie komende zomer ook weer hete toestanden.

Als ik de weerman mag geloven gaan we daar de komende week vast een voorproefje van krijgen, handig, dan kunnen we een beetje wennen.

Geef een reactie