Goeie help, het was opeens warm zeg. We moesten even wennen. Aan de warmte, aan dat je dan niet te veel moet willen en aan dat je dan echt water bij je moet hebben bij alles wat je doet.

Dat niet te veel doen viel hopeloos in het water. Ik begon met een korte vroege dienst, ging toen op missie ergens aan de noordkant van Eindhoven, vervolgens ontmoette ik de man en kids in de stad die het paspoort van de kleuterdochter ophaalden, we dronken een drankje op het terras en gingen via een winkel weer naar huis.

Dat drankje werd voor de meisjes een feestje. Monster milkshake unicorn. Stond er op de kaart. Gezien de prijs besloten we dat ze moesten delen en dat bleek ook prima.

Beide meisjes waren compleet gelukkig toen ze zagen wat ze mochten opdrinken. Ze kregen namelijk een lichtblauwe milkshake versierd met slagroom, spekjes en langs de rand van het glas stroomde een soort rozige substantie die precies op tijd stolde.

Gezond is het niet, maar wel erg leuk gedaan. Dat moeten we de restauranthouder toch nageven. Het daadwerkelijk consumeren van het ding heb ik ter voorkoming van een megaplakbende maar een beetje gestroomlijnd. Ze hebben er van genoten.