Volgende 🙃

Eigenlijk ben ik een blogger van niks. Ik tik af en toe een stukje en vervolgens heb ik geen idee over wat voor titel, foto of tijdstip van publiceren handig is om de lezers op het blog te laten klikken.

Een paar jaar geleden deed ik wel eens een poging om me daar in te verbeteren maar ik geloof toch dat ik jammerlijk gefaald heb. Het interesseert me gewoon niet zo, ik vind het leuk als mensen mijn stukjes lezen en er op reageren en dat was het wel zo’n beetje.

Niet handig natuurlijk. Een beetje blogger doet alles voor meer volgers. Immers, dan wordt je gelezen en dan kan het grote influenzen beginnen. En daar is het natuurlijk allemaal om begonnen.

Ondanks mijn minimale interesse en inspanning viel het me afgelopen week opeens op dat Beeing around 299 volgers op Facebook heeft. Nu realiseer ik me best wel dat dit medium wellicht niet meer toonaangevend is en dat het allemaal draait om Snapchat en TikTok. Maar helaas ben ik daar te oud voor en ik denk dat ik me er pas in ga verdiepen als de kids er dingen mee willen gaan doen.

En wat ik dus zeggen wilde, ik vind 299 best veel. En ik ben er blij mee dat er zo veel mensen zijn die een vorm van interesse tonen in mijn gezwets. Dank u allen!

Bij wijze van zieltjes winnen moet ik wel ook even opmerken driehonderd toch wel prettiger klinkt en het zou wel erg leuk zijn als er nog een volger bij komt. Gewoon voor het leuke getal. Duzzzz, liket en deelt u even 😅.

Geef een reactie