Mosselman

De groepvierzoon vond dat we maar eens mosselen moesten eten. Waar hij die dingen precies eerder kreeg weet ik eigenlijk niet, maar hij bracht het erg overtuigend.

Nu moet ik bekennen dat mosselen een beetje buiten mijn culinaire comfort zone liggen. Ik at er wel eens een paar, maar nog nooit bij wijze van maaltijd. En dat trok me nu ook niet direct.

Nu is dat natuurlijk bepaald geen reden om de groepvierzoon in deze niet tegemoet te komen. Sterker nog, we zouden het juist moeten doen en dus zorgden we voor mosselen, ovenfriet, mosselgroenten en mosselkruiden.

De man deed het werk in de keuken en alles wat ik hoefde te doen was aanschuiven. Best goed geregeld.

Ik zal maar meteen toegeven dat ik ook na het eten nog altijd niet bijster enthousiast was over de mossels. Dat kan natuurlijk aan de bereiding liggen, maar ik denk dat het wellicht gewoon niet zo aan mij besteed is. Kan natuurlijk.

De groepvierzoon heeft in ieder geval lekker gegeten!

Geef een reactie