Wie is dat?

Dit ben ik dus. Bianca. Op deze foto met de daar nog babydochter. Inmiddels is het de dreumesdochter (geboren in 2014). En dan is er ook nog de peuterzoon (geboren in 2012). Samen met de man vormen wij een gezin. Ik ben eind 1982 geboren en ben dus een zogenaamde dertiger. Ik studeerde ooit bewegingswetenschappen, werkte een tijd in de wereld van de zorg en inmiddels noem ik mijzelf personal trainer of coach. Sport en bewegen intrigeren me.

bianca

Ik probeer bewust in het leven te staan. Na te denken over het ouderschap, over wat we eten en drinken, over wat voor invloed we zelf hebben op het milieu, over heel veel dingen eigenlijk. Soms is dat best vermoeiend, het is ook leuk en levert een heleboel gedachten op die ik hier (deels) ga proberen te delen.

Sport en bewegen vind ik dus leuk. Hardlopen, fietsen en basketbal doe ik actief. Ontwikkelingen in de zorg volg ik met interesse. Ik hou van goede koffie en lekker eten. Een beetje CreaBea met een haaknaald of een naaimachine zijn aan mij wel besteed. En schrijven dus. Dat gaat me vrij gemakkelijk af en ik vind het fijn en inspirerend. Leuk dat je meeleest!