Op vrijdagochtend sprak de kleuterzoon zo’n lieve wens uit. Hij wilde namelijk graag door de man én mijzelf uit school gehaald worden. En zijn zusjes moesten ook mee. ‘Met de hele familie’ zo zei hij.

De peuterdochter had bedacht dat we best een keer te voet naar school konden gaan en om t voorkomen dat we halverwege zouden stranden, suggereerde de man de loopfiets. Dat vond ze een goed idee. En zo wandelden wij op het gemakje naar het schoolplein.

De kleuterzoon begon werkelijk te stralen toen hij zich realiseerde dat we inderdaad met zijn allen op hem stonden te wachten. Gewoon vertederend om te zien.

Omdat we toch al met zijn allen op pad waren, gingen we meteen maar even door naar het vliegveld. Daar even naar het platform kijken blijft altijd leuk. Voor de kleine én de grote kinderen. Al die drukte met arriverende en vertrekkende vliegtuigen is fascinerend om gade te slaan.

En zo hadden we een heus familie-uitje op de vrijmiddag. Betrekkelijk simpel, maar niet minder leuk. En een mooi begin van het weekend.