Goed nieuws. Fantastisch nieuws mag ik wel zeggen. En ook een grote opluchting. Reden voor een feestje. Er is namelijk weer eens onderzoek gedaan en wel naar het effect van zogenaamde flavonoïden op oude huidcellen. Zo stond te lezen in het ad.

Die flavodingesen zitten in rode wijn en chocola en blijken een interessant effect te hebben op de huidcellen. Ze verjongen namelijk. Hoe briljant is dat? Wijn en chocola verjongen de huid dus.

Dat is toch wel het meest briljante nieuws dat je als vermoeide moeder van kleine kinderen kunt krijgen. Iemand zei me vandaag in de supermarkt dat ik er wat vermoeid uitzag, dat geeft me een uitstekende reden om op zaterdagavond aan de wijn en chocola te gaan. Mijn looks moeten immers opgefrist.

De man was zo sympathiek om de verjonging te faciliteren en u krijgt bij deze de vriendelijke groeten van Tony. We besloten meteen tot een niet wetenschappelijk experiment, misschien is het effect van witte wijn wel soortgelijk.