Het is wat later dan ik had bedacht als ik dit blogje het wereldwijde web op mik. Ik was namelijk druk. Nu ben ik dat wel vaker natuurlijk, maar deze keer had ik echt de hele avond andere bezigheden dan blogjes tikken.

Ik was aan het bingewatchen. Zo handig dat Netflix, dan kun je gewoon in één keer een half seizoen van een serie bekijken. Het was al lang geleden dat ik me er de tijd voor gunde en ergens voelde ik me een beetje schuldig dat ik drie uur achter elkaar op de bank hing. Maar het was ook heel relax. Me-time zullen we maar zeggen.

Ik keek overigens naar ‘the good place‘, wat een heerlijke serie. Niet te ingewikkeld, spannend of eng, wel bijzonder grappig en lekker origineel.

Uiteindelijk werden er natuurlijk twee meisjes wakker en ben ik met ze gaan slapen. Met als gevolg dat we de ochtend er op beneden kwamen in de zooi want het avondprogramma van de man was ook al druk. Ik keek er met enige voldoening naar, ik had een fijne avond :).