Het is hier alvast Sintweekend. We reisden vandaag ter ere van wat verjaardagen richting het noorden, en tot verbazing van de kleuterzoon stond er na wat gebel en gebons opeens een berg pakjes voor de deur.

De uren die volgden waren fantastisch en ingewikkeld tegelijk voor zowel de kleuterzoon als peuterdochter. Ze kregen prachtige cadeaus, die uiteraard meteen geprobeerd werden. Dus speelden ze uitgebreid met playmobilbeesten en verkleedden zich als Elsa en Batman. Hoe tof is dat.

Het moeilijke deel zat hem in het netjes op elkaar wachten en het lezen van de gedichten. Zo’n berg cadeautjes roept heel hard ‘maak mij nu open!’ en op je beurt wachten en voorlezen is dan wel heel stom. Het hielp ook niet dat de peuterdochter per ongeluk een vol glas gluhwein een convectorput inmikte.

Het geheel eindigde met hele blije stuiterkids. Al met al is iedereen verwend en hadden we een fijne middag. Daar gaat het om, dus missie geslaagd.