Het was een week met een paar flinke mijlpalen. Zo vond ik althans. En waar mijlpalen vaak vooral zichtbaar zijn of bij een verjaardag horen ofzo, kreeg ik ze deze keer keurig in mijn e-mail.

We kregen namelijk een mailtje van de school van de kleuterzoon. Gericht aan de ouders van de peuterdochter… Ze mag over een paar weken een keer komen wennen.

Nu kijk ik al een tijdje reikhalzend naar dat moment uit, maar deze bevestiging is toch wel een ding hoor. Ze is nu bijna écht een kleuter!

Het andere bericht kwam ook al van een school, maar deze keer die van mij. Ze hadden goed nieuws, ik ben in het derde jaar van de opleiding verpleegkunde geplaatst.

Daar was ik op zichzelf van op de hoogte hoor, daar gaat het niet om, maar om het echt zo te zien staan, was toch weer een momentje. Deze stap versnelt mijn opleidingsplan aanzienlijk en ik ben buitengewoon in mijn nopjes dat zowel het Summa als de RSZK er aan mee willen werken.

Voor al deze schoolontwikkelingen daadwerkelijk te gebeuren staan, is het eerst vakantie. Dat kan deze mamma/student/verpleegkundige to be wel gebruiken dus ik leef er al flink naar toe.