We hadden vrijdag weer eens een heel schema, de dreumesdochter en ik. We begonnen met het naar school brengen van de groepdriezoon en de kleuterdochter.

Vervolgens fietsten we naar de sportschool waar de dreumesdochter lekker ging spelen en ik lekker ging sporten. Toen meteen door naar het consultatiebureau. Het wegen en meten aldaar vond mijn dreumesmeisje toch wel erg spannend, ik vreesde daarom voor de rest van de afspraak. Dat ging gelukkig prima.

Toen we er toch waren zijn we meteen maar naar de bakker en de supermarkt gegaan om daarna met koffie thuis op de bank te ploffen. Welverdiend, zo vonden wij.

De dreumesdochter vond dat dat tevens een mooi moment om een rondje mammamelk te drinken en viel prompt in slaap. Aardig getimed opzich, want ze kon precies een uurtje tukken voor we weer naar school moesten om haar broer en zus te halen.

Ik had vervolgens het heldere inzicht om even een wekker te zetten, zodat ik er in ieder geval aan zou denken om naar school te gaan en viel daarna zelf ook in slaap.

We werden gezellig samen compleet groggy wakker van de wekker. We waren maar ternauwernood op tijd om de oudste twee op te halen. Maar wat hebben wij lekker getukt. Ik zou haast overwegen om voortaan gezamenlijke middagdutjes in te lassen.