Een jaar, of misschien wel twee, geleden kregen de groepvierzoon en groepdriedochter een echte vlieger van opa en oma. Geen hoogstaande exemplaren, gewoon plastic op een kruis met een touwtje er aan, maar wel met favoriete afbeeldingen. En sowieso zijn vliegers leuk, ook de gewone exemplaren hebben immers hoogvliegpotentie.

Desondanks waren we er nog niet aan toegekomen om daadwerkelijk te gaan vliegeren, tot we in Friesland kwamen. In Friesland was alleen niet direct veel wind en derhalve hobbelden de oudste twee rondjes over het veld met een vlieger die er achteraan fladderde. Dit tot groot vermaak van ons en de buurhond.

Dit weekend kwam de groepvierzoon zijn exemplaar weer tegen en aangezien er nu wel sprake was van wind, moest er gevliegerd worden. De man vond dat een leuk idee en derhalve stonden beide heren op het veld voor onze deur een vlieger in de lucht te houden. Het leverde een mooi plaatje op.

De man vond de foto nog niet helemaal goed genoeg en paste hem nog iets aan. En nu ben ik benieuwd of jullie kunnen vertellen wat hij dan veranderde.