Het is al weer een paar weken geleden dat de schoonouders besloten ons eens te verrassen. In het normale leven kan dat werkelijk van alles betekenen, maar op het moment betekent dat doorgaans dat er een leuk pakje verstuurd wordt.

Dat zou je saai kunnen vinden, maar dat was voor de gelegenheid eens in het geheel niet het geval. Om te beginnen was het verrassingseffect behoorlijk groot, halverwege januari zijn cadeautjes namelijk zo’n beetje het allerlaatste wat ik had verwacht. En daarnaast vond ik het cadeautje zelf nogal briljant.

We kregen namelijk ‘brownies per post’. De naam van het cadeau vertelt precies wat het inhoudt; via het bedrijf brownies per post kun je brownies als cadeautje naar iemand toe sturen. Of naar jezelf natuurlijk.

De schoonouders zagen al ons geploeter van een afstandje aan en vonden brownies schijnbaar wel een goed idee. Ik kon het daar uiteraard alleen maar mee eens zijn. Sowieso is het fijn als je werk of situatie erkend wordt en daarnaast waren deze brownies buitengewoon en bijzonder lekker.

Dus mocht je ooit een verrassing naar iemand willen sturen, dan kan ik deze lekkernijen van harte aanraden.*


Er is hier trouwens geen sprake van sponsoring ofzo. De brownies waren gewoon echt heel lekker 😋.