Eerder schreef ik er al wel eens over, ik ben in het geheel niet modebewust en maak me bij aanschaf van nieuwe kleding vooral druk of het wel lekker zit. Daarbij heb ik een grondige hekel aan winkelen en kleding passen, dus u zult wel een beetje snappen hoe mijn garderobe er uit ziet.

De man daarentegen vindt het wel leuk om zich op zijn tijd bezig te houden met uitbreiding van zijn garderobe. Voor zijn werk is het sowieso handig als hij er representatief uitziet, hoewel tegenwoordig een trainingsbroek onder een overhemd prima kan, en ook qua vrijetijdskleding is hij aanzienlijk modebewuster dan ik.

Ik was een beetje verbaasd dat er een dame van een herenmodezaak contact opnam met een mammablog om te onderzoeken of er samengewerkt kon worden. Maar ik moet haar nageven, we zijn daar bepaald geschikt voor en omdat de man best wel weer eens in was voor iets nieuws, leek een samenwerking me een mooi idee.

De opdracht was simpel; geef de maten door en beschrijf zo ongeveer waar je man van houdt, dan zoek ik iets leuks voor je uit. Zo gezegd zo gedaan, ik dook in de kast van de man en diepte een aantal maten op en stuurde de dame van de Heerenzaak die met een beschrijving van de garderobe van de man.

De Heerenzaak is een fysieke winkel waar herenkleding geshopt kan worden. Voor de online shoppers is een een digitale winkel waar de mannen terecht kunnen voor een overhemd, broeken, ondergoed enzovoorts enzoverder. De keuze is er bepaald ruim te noemen, ik was daarom in het bijzonder gecharmeerd van de meedenkservice.

Want enkele dagen nadat ik maten en voorkeur doorstuurde kwam er een gezellig pakje met daarin een mooie trui voor de man en zelfs nog chocola voor mij. Nu was ik uiteraard al omgekocht door de chocola, maar ook de trui (van Tomtailor) viel in de smaak.

‘Is ie niet te klein?’ vroeg de man zich nog even af, maar ik vind hem werkelijk prima zitten. De trui ging vervolgens naadloos mee in de dagelijkse garderobe en daarmee neem ik aan dat hij is goedgekeurd.

Best handig, wat mij betreft, deze manier van shoppen. Het scheelt een heleboel gezoek en zeker zo via de digitale weg en post is het volstrekt Coronaproof. Samenwerk geslaagd!


Het mag duidelijk zijn, er is hier sprake van sponsoring. We hebben niet betaald voor deze trui.