Laatst was ik op instagram aan het kijken toen dat medium het nodig vond om me weer eens te bestoken met reclame. Nu begrijp ik dat ze reclame maken, het geld moet toch ergens vandaan komen, maar toch is mijn missie in principe om de advertenties te negeren.

Ik moet ze echter nageven, het reclamesturende algoritme is bij Instagram bepaald op orde. Soms komen er dingen langs waarvan ik zelf niet eens wist dat ik ze leuk vind.

Vandaar dat mijn aandacht getrokken werd door een plaatje van een ketting met een bij. Ik hou van bijen. Ze zien er grappig uit, ze doen supergoed werk qua bloemetjes en bijtjes, ze maken lekkere honing en zijn in de basis zachtaardig. En natuurlijk de naam Bee. Daar kan ik me inmiddels aardig mee identificeren. Ik neem aan dat ik niet uit hoef te leggen dat Beeing around daar ook vandaan komt.

Maar die ketting dus. Ik werd acuut verliefd en toen de prijs me ook nog alleszins meeviel heb ik er één besteld. Mét bijpassende oorbellen. Toen het setje een paar weken later binnenkwam bleek het uit China te komen. Dat had ik kunnen weten en ik voelde me er toch wat bezwaard over.

Gelukkig waren de ketting en oorbellen inderdaad erg leuk en ben ik er bijzonder (pun intended) blij mee.

Nu is er dus de bijzondere (ja alweer) situatie ontstaan dat ik een ketting met bijpassende oorbellen draag. Dat is wel buitengewoon uniek en ik ben er zelf verbaasd over. Bee and the beez, ik vind het gezellig.