Nieuwe schoenen

De kleuterdochter groeide recent finaal uit haar schoenen. Ter vervanging kreeg ze een paar sandalen voor de zomer, maar een paar dichte schoenen was toch ook wel praktisch. We vonden een paar fijne gympjes voor een leuk bedrag en bestelden die. Ze kwamen deze week binnen.

Het bleek een schot in de roos, de kleuterdochter was werkelijk de koning te rijk. Tot mijn verbazing eerlijk gezegd, want zo bijzonder zijn de schoenen nu ook weer niet.

Maar goed, ze was er dus erg gelukkig mee en wilde ze graag dragen. In huis. En nog altijd toen ze moest gaan slapen. Ze bedacht toen om met schoenen en al in bed gegaan en hoewel het wat onorthodox is, zag de man geen doorslaggevende bezwaren. De schoenen waren nog niet buiten gedragen immers. Ze wilde trouwens wel haar sokken uit, want anders kreeg ze wintertenen.

Het leverde weer eens een grappig en vertederend beeld op. Toen ze de volgende dag wakker werd trok ze de schoenen overigens meteen uit. Schijnbaar slaapt het dan toch ook weer niet zo comfortabel.

Geef een reactie