We onderbreken deze fietstocht voor een stukje zwemmen. Althans, zo voelt het een beetje. Er werd de afgelopen dagen uitgebreid gezwommen en verder eigenlijk niets. Helemaal prima.

De man kon het niet laten om op zaterdag de omgeving op zijn hardloopschoenen te gaan verkennen. Mijn beweging kwam, volgens mijn horloge dan, voornamelijk door het eindeloos van de glijbaan en wildwaterbaan roetsjen.

De kinderen vinden het heerlijk om te zwemmen en te schermen*. Op zondagochtend gaan ze ook nog naar een soort piratenworkshop, das ter afwisseling op al het geplons.

De man en ik gaan ergens op die zondag toch ook weer nadenken over hoe verder. Want op maandag gaan we vast nog een keer zwemmen en verlaten daarna met onze fietsen het park weer. We hebben op vrijdag de trein, net over de grens in Duitsland bij Straatsburg. Over de reis daarheen gaan we eens rustig een plan bedenken.


* U zult snappen dat ik daarbij niet doel op die sport met degens