Het is gelukt! We sliepen in ons hutje, de kids werden bijna spelend wakker en we ontbeten buiten met meloen. Na die rustige start gingen we opweg om de laatste twintig kilometer af te leggen. Met een tussenstop bij een bakker want op alleen meloen kan er niet gefietst worden. In ieder geval niet door de groepvijfzoon.

Het stokbrood met kaas ging er goed in en wij gingen daarna echt op weg naar het huisje op centerparcs. De route ging over wat d-wegen en het was echt heel grappig om de uittocht van onder andere Nederlandse auto’s te zien. Best een tof idee dat wij per fiets kwamen.

Ook al leuk, op het laatst doemden de Vogezen toch echt een beetje op. En zo wist de man de groepvierdochter en mijzelf met heuse bergen op de achtergrond vast te leggen.

We waren iets te vroeg om al in het huisje te mogen, maar zwemmen kon wel. Dat hebben we dus eerst maar eens gedaan. De kids gaan hier de komende dagen helemaal blij mee zijn. De luxe van het huisje staat werkelijk in groot contrast met dat van de camping een nacht eerder.

Er zijn drie slaapkamers met bij ieder een badkamer, ik vond mezelf terug in de sauna en kids zaten ook al uitgebreid in het bubbelbad. We gaan het wel volhouden, de komende dagen!