Hallo wereld! Dat is kennelijk de standaardtitel van een eerste bericht op een WordPress blog. En ik vind het eigenlijk wel mooi. Hallo wereld! Daar ben ik weer. Na een aantal jaren niet bloggen want druk met werken, reizen, huizen, kinderen, leven, merk ik de laatste tijd dat ik weer wil bloggen. Iedere week denk ik wel eens ‘oh, hier wil ik over schrijven!’. En dus ben ik vanmiddag maar eens uit gaan zoeken of ik niet gemakkelijk een blog in het leven kan roepen, ik blijk dat gewoon te kunnen.

Hoe het zal gaan, durf ik nog niet te zeggen. Ik ben wel erg nieuwsgierig. Waar ga ik over schrijven? Het kan van alles worden; sport, bewegen, ondernemen, baby’s, kinderen, leuke spullen, echt het kan allemaal. Wordt zo’n blog dan veel gelezen? We gaan het zien! Ga ik nu verder met uitzoeken hoe WordPress precies werkt.