Hallo wereld!

Hallo wereld! Dat is kennelijk de standaardtitel van een eerste bericht op een WordPress blog. En ik vind het eigenlijk wel mooi. Hallo wereld! Daar ben ik weer. Na een aantal jaren niet bloggen want druk met werken, reizen, huizen, kinderen, leven, merk ik de laatste tijd dat ik weer wil bloggen. Iedere week denk ik wel eens ‘oh, hier wil ik over schrijven!’. En dus ben ik vanmiddag maar eens uit gaan zoeken of ik niet gemakkelijk een blog in het leven kan roepen, ik blijk dat gewoon te kunnen.

Hoe het zal gaan, durf ik nog niet te zeggen. Ik ben wel erg nieuwsgierig. Waar ga ik over schrijven? Het kan van alles worden; sport, bewegen, ondernemen, baby’s, kinderen, leuke spullen, echt het kan allemaal. Wordt zo’n blog dan veel gelezen? We gaan het zien! Ga ik nu verder met uitzoeken hoe WordPress precies werkt.

6 Comment

 1. Hennie says: Beantwoorden

  Nou, wat leuk Bianca !! Veel succes en ik ga je volgen hoor.

 2. Madelon says: Beantwoorden

  Leuk!! Ik ga je ook zeker volgen!!

 3. henny harms says: Beantwoorden

  Leuk Bijna, ben reuze benieuwd,succes!!!

 4. HANNAH says: Beantwoorden

  wat leuk, dat je weer gaat bloggen. En je kan leuk schrijven. Ik ben benieuwd wat er allemaal in komt. Je hebt veel te vertellen!

 5. […] 22 oktober van het vorige jaar schreef ik hier mijn eerste blog. Dat is inmiddels ruim een half jaar en 183 stukjes verder. Dat betekent dat ik het net niet redde […]

 6. […] 22 oktober van het vorige jaar verscheen namelijk mijn eerste blogje op Beeing around. Toch een momentje al zeg ik het zelf. Al een jaar lang tik ik min of meer dagelijks stukjes en die […]

Geef een reactie